Pengar in ....ut!

Lön...
Dags igen att för ungefär 12 timmar känna sig rik tills det att man har hunnit hem och betalt sina räkningar och så var det lilla roliga slut. Men innan dess hann jag med en sväng på stan och sätta sprätt på några av pengarna, jag hittade ju lite saker som jag bara var tvungen att ha!! som den här tex:185769-19

En sån sak som man ju bara måste ha en ögonfransböjare med värme!=)
Från Make up store...

Gamla foto=)

Tänk va roligt man kan ha åt gamla foton. Min mamma håller som bäst på att scanna in alla sina gamla diabilder på datorn, och det har blivit många skratt!!!
Måste lägga in lite bilder här är tex två på mig ganska ny kläckt=)


185769-17

185769-16

och den här för att konstatera att nått hittebarn är man inte för inte kan man väl ta fel på att min mamma och jag är släkt! här är en bild på min mamma (ja det är min mamma) för längesen tror hon är typ samma ålder som jag är nu! (och på maskerad tål att tilläggas)
185769-18
Hahaha lika som bär=)

Night shift...

Kl är altså 02.37 och här står man på jobbet och sliter, kunde haft det så himla mycket bättre hemma i min säng.
Är fruktansvärt trött och då ska man inte glömme att jag ska vara här i 4 timmar till!! hur ska jag orka det jag var trött redan när jag kom hit vid halv nio i går kväll. Detta har blivit något av ett kroniskt problem för mig nu för tiden är tamejfan alltid trött sen typ en vecka tillbaka.
Ska ut och fika lite i personal rummet nu så man kan dega till sig och bli ännu tröttare!
(positiva klubben).....men har man inte själv valt att jobba natt och man inte gillar det vad ska man då göra..

Sov gott alla....

Äntligen

Nu händer det grejor! Den 23 maj släpper Svenska Akademien sin nya platta som är väldigt efterlängtad!!
Ses på siesta 25-26.

Bota er okunskap kolla in:
www.svenskaakademien.just.nu

                                                   Kärlek!!

Tjoho!!

så nu är man ett helt år äldre känner mig inte en dag äldre men strunt samma fick en hel del trevliga saker som kommer att komma mycket väl till användning!
En digitalkamera! YES nu blir det bilder här asså!
Lite present kort på IKEA wee alltid gött att handla på IKEA så man kan trycka in lite mer saker i sitt redan fulla hem!

Det konstiga var dock att jag inte fick nån present av min pappa,....men jag vågade inte fråga varför så jag får väl vänta och se om han säger nåt då.

Kram

Snart dags!

Då sitter man här och väntar på att detta jättespektakel ska sparka igång och vi kan få en vinnare i år oxå.
Minns när jag var yngre och melodifestivalen bara var en ända tävling och inte fem, då det var mycket lättare att komma undan den här schlager-yran nu är det helt oundvikligt att missa denna sk folkfest och i år verkar alla ha fått schlagerinfluensa alla pratar om det och att det var 3 000 000 svenskar som tittade på delmomentet andrachansen säger väl en hel del. Ja men titta måste man ju och hoppas att de skånska färgerna ska segra så behöver jag inte säga mer=) ne nu måste jag plocka fram dippan yr kylen medans väder-tanten pratar färdigt.
185769-15

Är det våren som kommer....

Efter att ha varit totalt insnöad ett par dagar så smälte den hemska sörjan bort igen (thank good) lika snabbt som den kom.
Så nu kan det väl gott bli vår, men min födelsedag på söndag och allt vill jag bara ha vår nu. Hade gjort mig gott i alla sinnen. längtar helt ärligt till mars månad är slut och allt mitt extra jobb är borta för just nu hinner jag inte med nåt annat än att.
Det som får en att känna att sommaren inte är oändligt långt borta är att man börjar prata om semester på jobbet, fast det är bara roligt tills man börjar bläddra framåt i kalendern och inser att det är typ 5 månader tills man ska ha semester....