100!

Idag är det exakt 100 dagar kvar till den lille är beräknad att titta ut!! sista dagen med tre siffriga tal det går skata men säket framåt!

Gör din röst hörd!

?Wear a red shirt on friday, invite all of your friends?

var bara tvungen att propagera lite för detta tycker det är för jävligt hur fan det får gå till här i världen egentligen!
Visa ditt stöd för munkarna och folket i Burma!
image48

Längtar till januari...

....det vill jag lova.
inte bara för att bebisen kommer ut då men oxå för att min rygg börjar klaga på den här extra lasten.
och om det är drygt nu så kan jag ju bara tänka mig hur drygt det kommer att bli i november och december.

Men på lördag ska vi försöka hitta en vagn och det ska bli kul, men det är en djungel där ute finns ju hur många sorter och modeller och tillbehör, känns ju som att köpa en bil eller nåt. Något hysterisk utveckling om ni frågar mig!
Och för att inte tala om vad kostar, oxå det nästan som en bil, typ 8000 för en vagn!

image47
blir ju nog ingen sån här dock=)

Nattuggla!!

Ja då sitter man här på jobbet och väntar på att klockan ska bli sju så man kan åka hem och sova!
Är så sliten just nu i hela min kropp och mitt huvud borde vara förbjudet att jobba natt om man inte vill! Min kropp är inte byggd för detta och speciellt inte nu när jag känner mig som en ko!

ja ja jag har snart inte fler nätter kvar bara två nu sen blir det inte mer natt för min förrän ja kanske inte alls mer om jag väljer att inte gå tillbaka till mitt gamla jobb efter att jag varit mammaledig.

Vill nog göra nåt annat med mitt liv än att jobba här speciellt med tanke på vad de betalar!

Snart får jag sova!!

Så då har man i princip jobbat hela denna natten, jäkligt skönt! och ännu skönare ska det bli att få komma hem och krypa ner i sängen och sova för fy vad jag är trött nu! och så har jag sån fruktansvärd halsbränna(och det vet jag vems fel det är=) men det får man ju räkna med!
Ska äta en macka nu och hoppas det lättar lite!

Ny vecka..det går så fort!

Ny vecka igen, helgen har rullat på som bara den eftersom jag har jobbat!
Veckorna går så fort! men det gör inget för det betyder att det går fortare tills bebisen ska komma ut!
Annars har det inte hänt mkt i helgen var på 1års klasa för min lilla kusin som redan blivit så stor!
Jag har varit uppen sen 7 idag jag prövar en ny straregi, ska jobba i natt så jag prövar att gå upp tidigt för att sen lägga mig och sova på em och sen förhoppningsvis vara pigg i natt (tror inte på det där med pigg i natt men vi får se) vill inte jobba mer natt nu det är så drygt jag orkar inte!!
Jag får väl åka och handla nåt att stoppa i kylen nu då för det är ganska tomt där!image46

den enda som är pigg är sigge! (dumma katt!! katter sitter inte sådär)

MVC

Idag är det dags för besök hos barnmorskan ska bli kul känns skönt att få gå dit var längesen sist men nu lär de bli oftare och oftare eftersom det närmar sig så sakta.
Ska få höra hjärtljuden idag och det ska bli så mysigt.
Annars tänker jag nog inte göra speciellt mycket idag jo jag ska städa undan i köket efter gårdagen, det var det ingen som orkade igår vi fasnade framför tvn först idol och sen heroes sen var vi så grusiga i ögonen att vi låsades att köket inte fanns och gick och lade oss istället!
Min älskling lagade mat till mig igår det var så gottt lasange och sen banankaka till efterätt muma!!

Orka jobba natt!!

Ne fy vad jag hatar att jobba natt speciellt nu när jag är tröttare än någonsin och även om jag är trött så kan jag inte sova så bra måste upp och kissa ett par gånger och så börjar det bli svårt att hitta en bekväm ställning att sova i, men jag har bara fyra nätter kvar att jobba innan jag ska vara havandeskapsledig (ja jag ska ju jobba en massa på dagen så så snart är det inte).
För igår fick jag besked på att min ansökan blivit godkänd av försäkringskassan så nu ska jag vara hemma från den 8 november, känns väldigt skönt att få det officiellt så man planera sitt liv lite i förväg.

Ledig helg, hm

Jag har varit ledig i helgen men knappast hunnit ta igen mig!
I lördags morse vaknade jag med massor av energi så jag lurade hit mamma så vi var på nova Mysigt!

Sen skulle jag och M laga min bil (gick inte) så på söndagen fick jag ta in det tunga artelleriet, Pappa=) som fick hjälpa mig tur var att vi fick tag i det där special-verktyget som behövdes annars hade jag inte haft någon hel bil nu!

Så för tillfället fungerar den men jag måste lämna in den på service fan jag har inte råd!!
Ibland skulle jag bara vilja ha en annan bil även om den är söt när den funkar!

image45

Drömmer konstigt!

Man drömmer väldigt konstigt när man är gravid har jag kommit på!

Inatt tex så drömmde jag att jag födde, men det blev ingen bebis, utan en kattunge!??
Ja man snurrar till det ibland!


image44

FK!

FK. dvs försäkringskassan är en jävla inrättning ursäkta språket, Dom gör tydligen allt för att grusa för folk, det går inte att få tag på dom i telefon knappt och när man väl får tag på dom är dom ena otrevliga surkärringar hela bunten, jag förstår att de har mkt att göra och är dåligt med folk men man måste få ringa och ställa en fråga snällt och vänligt utan att bli avsnäst totalt!
Skärpning!

Orka jobba!

Usch jag är så sliten blir bara tröttare och tröttare hur ska jag orka med att jobba ända till den 8 nov.
Det värst är att jag jobbar tre-skift så det är nätter och dagar i en enda röra det kan ju ta knäcken på vem som hellst!
Ja det är väl till att bita ihop och ta en dag i taget, ska jobba ikväll och det känns rätt så ok.

Jag köpte skötbordet så nu står det på plats här hemma, känns lite konstigt men samtidigt roligt nu finns det liksom fysiskt bevis för att här om tre månader kommer att höras barnskrik=)

Fast bevis finns det ju visserligen redan i form av min stabilt växande mage och den lilla spralliga saken som ligger där inne.....

image43 så här stor är den nu!!

Mycke att fixa!

Det är mycket man ska ordna när man ska bli tre har en låång lista på saker som måste handlas in.
Idag ska jag titta på ett skötbord tycker alla jag sett hittills har varit så tråkiga men äntligen har jag hittat ett som jag kan tänka mig! Hoppas det är lika snyggt i verkligheten som på bild!

image42

Skärpning!!

Ska man ha en blogg får man väl faktiskt skriva nåt i den oxå!

Ja nu ska jag ta tag i det här, men just nu kommer jag nog mest tjata om den lille krabaten som ligger där inne i min mage, för det är  mest det som snurrar i mitt huvud just nu.
Är i vecka 23 nu (24 imorgon) det är femte månaden för er som inte är lika insnöade som jag i det här.
Så jag har ju en bit kvar men allting börjar bli tyngre att utföra jag blir trött för ingenting och för att inte tala om ryggen!

Men det är underbart ändå skulle inte vilja byta bort det absolut inte. Det är helt fantastiskt att känna att man har nåt där inne i sin mage som rör sig. Att det växer ett liv i min mage.
Otrolig känsla!